tiistai 1. maaliskuuta 2011

Projektityö valmis ja kurssi lopussa

Aluksi kurssista ihan yleisesti, eli olen tyytyväinen siihen, että tulin. Monista kurssilla käsitellyistä palveluista en ollut ennen kuullutkaan, kuten sosiaalisista kirjanmerkeistä tai aikataulusovelluksista. Tai että kuvankäsittelyä voi tehdä noinkin kätevästi netissä. Se olikin erittäin hyödyllinen harjoituskerta.

Projektityö on tässä muodossaan ihan toimiva. Kun itse pääsee valitsemaan oikeasti kiinnostavan aiheen, työtä on mukava tehdä. Tosin en tiedä, kuinka olisi käynyt, jos kukaan muu ei olisi innostunut aiheesta ja olisin päätynyt johonkin toiseen ryhmään ja aiheeseen. Aluksi mietti, että olisi paljon helpompaa tehdä itse oma juttunsa omasta aiheestaan, mutta toisaalta tarkoitushan oli oppia käyttämään nimenomaan ryhmätyövälineitä. Ja meillä aihe jakautui niin luontevasti kolmeen osaan, että sen oman juttunsa sai sitten tehdäkin osaksi kokonaisuutta. Toisaalta se saman tekstin työstäminen useamman ihmisen kesken, jota olisi ollut mukava kokeilla enemmän, jäi nyt vähän vähemmälle.

Projektin aikana oppi käyttämään melko hyvin niitä välineitä, joissa työssä tuli käytettyä eli blogia ja wikiä, mutta muut jäivät sitten vähän pimentoon. Esimerkiksi Google Docksia olisi ollut kiva käyttää ehkä enemmän.

En tiedä haluanko, mutta miten tästä Google-tilistä sitten pääsee eroon. Kerrottiinko se jossain vaiheessa? Tai kuinka esimerkiksi yksittäinen blogi deletoidaan, jos haluaa säilyttää itse tilin.

1 kommentti:

  1. Ei hätää, laitan noita ohjeita blogien, tilien ym. poistamisesta vielä.

    VastaaPoista